Immigration & Juridisk Gyldighed

Immigrations DNA Test

I tilfælde af familiesammenføring og visumansøgninger, kan det være nødvendigt, at have behov for understøttende dokumentation i forhold til sine biologiske relationer. Du kan også få brug for en DNA test, hvis du som immigrant skal have lavet en fødsels– eller vielsesattest

Enhver situation er individuel, og uanset årsag har du mulighed for at få foretaget en DNA Test, som er juridisk gyldig. Testen vil blive udført af autoriserede fagpersoner.

Vi benytter ofte fader- og moderskabstest til det formål at bevise biologiske forhold til immigrationstest. Vi kan også udføre andre DNA Tests, som kan bevise den biologiske relation gennem analyse af søskende, tanter, onkler og bedsteforældre.

Vigtig information (!)

  • Bor du uden for DK, leverer vi alle testsæt fra DNAmatch.dk til hele EU og resten af verden. Testsættet vil blive sendt og leveret med DHL Express. Se yderligere information og vejledning på DNAmatch.dk
  • Vær opmærksom på, at du skal medbringe 2 pasbilleder, samt gyldigt pas når du skal have foretaget DNA Testen.
akkreditering

Juridisk gyldighed

Nødvendigheden af ​​en lovlig DNAtest kan faktisk opstå i mange juridiske situationer, herunder 

  • faderskabssager
  • afgørelser om forældremyndighed
  • børnebidrag
  • situationer med arveansøgere
  • immigrationssager

 

En DNA-test, der udføres til lovlige formål og ikke blot informationsbrug, følger en proces, der er anderledes. Den indeholder en anden prøveindsamlingsprocedure, og processen der bruges til at udføre et retsgenetisk bevis, har et særligt fokus på indsamling af prøven. 

Nøglen til, at en lovlig DNA-test er levedygtig i en retssag, er processen med indsamling af DNA-prøverne . Hvis indsamlingen af ​​disse prøver ikke er verificeret og udført korrekt, vil resultaterne af testen blive erklæret juridisk ugyldige.

Prøveopsamlingen vil blive udført ved en af vores professionelle og autoriserede fagpersoner.

Du skal dog ikke være bekymret, da vi sørger for at du får dygtig og autoriseret, samt den nødvendige assistance gennem hele processen.