Akkreditering

Hvad er akkreditering?

Akkreditering er en statslig anerkendelse, af en virksomheds kompetencer og tillid til vores produkter.

I forbindelse med vores akkrediterede laboratorium betyder det for dig, at alle analyser af vores DNA Tests bliver udført efter fastlagte retningslinjer.

Ganske enkelt er en akkreditering, en certificering af kompetencer.

Internationalt godkendt laboratorium

Hos DNAmatch.dk analyseres alle prøver i et internationalt godkendt akkrediteret laboratorium. Her kan du læse om de akkrediteringer, der er med til at danne og understøtte det høje kvalitetsniveau ved det anvendte laboratorium.

Foruden akkreditering af laboratoriet, har vi desuden et tæt samarbejde med danske jordemødre, så vi sikrer os at vores faglige grundlag er opdateret, og at vi benytter den bedst mulige teknologi og praksis.

Akkreditering
akkreditering

DNA Diagnostics Center er blevet akkrediteret af Justitsministeriet som en organisation, der kan udføre faderskab test som instrueret af borgerlige domstole i England og Wales i henhold til section 20 i Family Law Reform Act 1969.

ISO-certificering repræsenterer det højeste niveau af akkreditering i Storbritannien. Certificering i henhold til ISO / IEC 17025 standarder sikrer kunder af videnskabeligt forsvarlig test, der opfylder strenge internationale standarder. DDC opnåede sin ISO-certificering gennem ANAB Accreditation Services, et fuldt medlem af ILAC.

AABB’s Relation Test Accreditation Program er den internationale guldstandard for DNA-faderskabs-testlaboratorier. Denne type akkreditering repræsenterer de højeste standarder for testkvalitet og pleje af patienter og klienter i alle aspekter af forældrenes og andre forholdstestning. De fleste domstole og andre offentlige myndigheder mandat, at DNA-test udføres af AABB-akkrediterede laboratorier.

akkreditering
akkreditering

CLIA-akkreditering, udstedt af U.S. Department of Health and Human Services, sikrer laboratorieresultater er rettidige, præcise og pålidelige. DDC er blevet akkrediteret af CLIA i over 8 år.

Hos BGI tilstræbes det at anvende deres høje genetiske forskningskapacitet og veludviklede globale netværk til at løse aktuelle sundhedsspørgsmål verden over. De er dermed akkrediteret og forpligtet til at øge den genetiske sundhedskendskab og reducere graden af ​​større sygdom ved at tilbyde en bred vifte af nøjagtige, pålidelige og overkommelige genetiske tests og molekylære diagnosetjenester.