Fortrydelsesret

DNAmatch.dk tilbyder fortrydelsesret og reklamationsret efter gældende lovgivning.
fortrydelsesret

Brug af fortrydelsesret:

For at benytte din fortrydelsesret skal du, inden 14 dage fra modtagelse, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til [email protected] eller telefon +4542428899

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelses/returret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde/returnere dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, når du gør brug af din fortrydelsesret.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Hvis varen bliver ødelagt grundet dårlig indpakning, vil du hæfte for varen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til DNAmatch.dk.

Du mister din fortrydelsesret når:

  • Du bryder forseglingen, som af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager ikke må brydes. Det kan kontaminere testen med bakterier, der kan påvirke DNA testen.
  • Du ikke overholder kravene nævnt i første afsnit på denne side.
  • Der er gået mere end 14 dage siden købet. 
  • Hvis varen er beskadiget eller emballagen er brudt.

Reklamationsret

Du har to års reklamationsret ved lov. Men bemærk at reklamationsret ikke er det samme som fortrydelsesret. Reklamationsretten gælder i tilfælde af at produktet er skadet, når det bliver leveret til dig. 

Det kunne eksempelvis være at du modtog vatpinde til en DNA-test hvor indpakningen ikke var intakt. Således kunne vatpindende være kontamineret og uegnet til at tage en DNA prøve. I et sådan tilfælde har du ret til at få et nyt testsæt tilsendt. 

Her ville du kunne benytte din reklamationsret og modtaget et nyt testsæt. Det kan gøres ved at give os besked om dette, samt tilsende dokumentation på skaden.