immigrationstest

Immigrationstest Og juridisk gyldighed

Immigrationstest

En Immigrationstest er blot en af de mange grunde, til at få lavet en DNA-test. Denne type test benyttes ofte i tilfælde af familiesammenføring og visumansøgninger, hvor det kan være nødvendigt at have understøttende dokumentation. Du kan også få brug for en DNA test, hvis du som immigrant skal have lavet en fødsels- eller vielsesattest. 

Enhver situation er individuel, og uanset årsag har du mulighed for at få foretaget en DNA Test, som er juridisk gyldig. Testen vil blive udført af autoriserede fagpersoner.

Vi benytter ofte fader- og moderskabstest til det formål at bevise biologiske forhold, disse benyttes som led i at foretage en immigrationstest. Vi kan også udføre andre DNA-tests, som kan bevise den biologiske relation gennem analyse af fx søskende, tanter, onkler.

Vigtig information (!)

  • Bor du uden for DK, leverer vi alle testsæt fra DNAmatch.dk til hele EU og resten af verden. Testsættet vil blive sendt og leveret med DHL Express. Men i sådanne tilfælde, skal du selv stå for den juridiske gyldighed i det pågældende land. Dette skal man være opmærksom på, i forhold til troværdigheden i en eventuel retssag, da man vil vurdere på den tredjepart der har overværet processen. 
    • Vær opmærksom på, at du skal medbringe 2 pasbilleder, samt gyldigt pas når du skal have foretaget en immigrationstest.

Juridisk gyldighed

Nødvendigheden af en juridisk gyldigt DNA-test kan opstå i mange juridiske situationer, herunder blandt andet:

  • Faderskabssager
  • Afgørelser om forældremyndighed
  • Børnebidrag
  • Situationer med arveansøgere
  • Immigrationstest

 

En DNA-test, der udføres til juridisk gyldige formål og ikke blot informationsbrug, følger en proces, der er anderledes. Den indeholder en anden prøveindsamlingsprocedure, og processen der bruges til at udføre et retsgenetisk bevis, har et særligt fokus på indsamling af prøven.

Nøglen til, at en juridisk gyldig DNA-test er levedygtig i en retssag, er processen med indsamling af DNA-prøverne. Hvis indsamlingen af disse prøver ikke er verificeret og udført korrekt, vil resultaterne af testen blive erklæret juridisk ugyldige. Det kan have afgørende betydning ved fx en immigrationstest.

Prøveopsamlingen vil blive udført ved en af vores professionelle og autoriserede fagpersoner.

Du skal dog ikke være bekymret, da vi sørger for at du får den nødvendige assistance gennem hele processen. Bemærk at der er forskel på en faderskabstest før fødslen og en faderskabtest efter fødslen.