Levering Udland

Hos DNAmatch.dk tilbyder vi levering til udland med sikker transport, hvilket betyder at alle pakker er forsikret og kan spores
levering udland

Levering udland: Indenfor EU


Hvis du ønsker, kan alle testsæt fra DNAmatch.dk sendes til alle lande indenfor EU. Testsæt bliver leveret til den ønskede adresse der blev oplyst i forbindelse med bestiling. Der forefindes en returlabel i pakken. Testen skal bestilles senest kl. 12.00, hvis du vil sikre dig at ordren bliver afsendt samme dag. Sørg altid for at beholde tracking nummeret som du modtager på mail, samt det test-ID som fremgår på kuverten.

Levering udland: Udenfor EU


Har du brug for levering til et land uden for EU, er det påkrævet, at du henvender dig til os. Dette skyldes at der kan være andre foranstaltninger, som skal aftales og oplyses om. Det kan i nogle lande være nødvendigt at have en læge eller sygeplejerske, der kan tage blodprøve til testen, afhængig af hvilken type test der er bestilt. Der vil ydermere være toldekspedition der skal tages højde for i forhold til leveringstid. Yderligere kan der komme et tillæg på fragt, afhængig af hvor pakken skal fragtes til. Sørg altid for at beholde tracking nummeret, når der bestilles levering til udland. Behold også det test-ID der fremgår på kuverten.

Leveringsflow:

Spørgsmål til levering til udland? Ring til os!

+4542428899