Samarbejdspartnere

samarbejde
Samarbejdspartnere

DNAmatch.dk har en række af samarbejdspartnere, fx samarbejde vi med nedenstående klinikker, hvor du altid vil kunne finde fagligt kompetente medarbejdere, der kan hjælpe dig i din aktuelle situation. Vi samarbejder også medkommuner i sager, hvor der er behov for afklaring af borgeres biologiske ophav. Desuden samarbejder vi med advokatfirmaer, for at kunne tilbyde juridisk bindende DNA Tests. Læs mere om juridisk gyldighed her.

Hos DNAmatch.dk får du altid den rette vejledning til vores produkter, og vi garanterer dig en professionel og personlig oplevelse når du besøger en af disse klinikker.

Ønsker du at hente test sættet selv, er du altid velkommen til at afhente hos en af vores listede samarbejdspartnere. Du kan blot ringe til os, så aftaler vi nærmere om tidspunkt. Kontakt oplysninger finder du nederst på denne side.

Jordemoder.dk består af professionelle og dygtige specialister, og et team der er sammensat specielt for at yde den bedste service og professionelle vejledning.

Derfor vil der altid være en medarbejder der er specialiseret i at kunne vejlede og hjælpe dig indenfor DNAmatch – ud fra dit aktuelle behov.

Du behøver ikke en henvisning fra egen læge, for at få foretaget en DNA-test. Du kan til enhver tid købe en DNA-test hos os.
Vi samarbejder gerne med din læge eller din advokat, hvis der er behov for dette.

Jordemoder.dk – Fredericia

En af vores samarbejdspartnere kan findes i Fredericia ved Quattro Clinic, hvor der også er gratis parkering lige ved døren. Der er handicapvenlig indgang i klinikken.


Adresse: Bødkervej 3, 2. sal,
7000 Fredericia

Jordemoder.dk – Odense

I Odense kan du finde Jordemoder.dk som en af vores samarbejdspartnere.
Der er gratis parkering ved den nærliggende Føtex, samt handicapvenlig indgang i klinikken.

Adresse: Middelfartvej 115A
5200 Odense V

Vigtig information:

Bemærk at der kun modtages kontanter og MobilePay på denne klinik.

Jordemoder.dk – Aabenraa

I Aabenraa kan du finde Jordemoder.dk ved Aabenraa Sundhedsklinik, som også er en af vores samarbejdspartnere. Kun en halv times kørsel fra Sønderborg.
Der er gratis parkering lige ved døren, samt handicapvenlig indgang i klinikken.


Adresse: Opnørplads 2,
6200 Aabenraa


Vigtig information:

Bemærk at der kun modtages kontanter og MobilePay på denne klinik