OM DNAmatch.dk

Om DNAmatch.dk – Det biologiske ophav

Er du i tvivl om hvorfor man tager en DNA test?

For mange mennesker kan det have kolossal betydning at kende sit biologiske ophav. Det kan være en vigtig del, af den identitetsskabelse vi som mennesker løbende gennemgår i hele vores levetid. Vi er derfor overbevist om, at vi gør et vigtigt stykke arbejde, når vi hvert år hjælper utallige mennesker med at afklare deres biologiske ophav. Om DNAmatch.dk kan være med til din identitetsskabelse, afgører du selv, men vi er sikker på at det biologiske ophav er en afgørende faktor for mange. 

Men det behøver ikke være sit eget biologiske ophav, man er i tvivl om. Hver eneste arbejdsdag er vi med til afklare stridigheder og konflikter om faderskab for mange danske parforhold. Det betyder at folk kan få fjernet den uvished de måtte bære rundt på og dermed kan opnå afklaring og kan komme videre i deres liv. 

Det sker også at en graviditet ikke er planlagt, hvilket kan være en svær situation for moderen. I den situation kan det være altafgørende for moren at vide, hvem faren til hendes barn er.

Vi ved at det for nogen kan være et følsomt foretagende at få taget en DNA test. Derfor at du altid velkommen til at stille spørgsmål om DNAmatch.dk

Anonymt og professionelt

Vi er bevidste om at den viden man opnår gennem DNA-tests er meget følsom.

Derfor tilbyder vi  professionel hjælp, i fuld anonymitet og uden nogle former for dømmende spørgsmål. 

Når du bestiller en test hos DNAmatch.dk er du garanteret 100% diskretion, og professionel behandling af fagpersoner med tavshedspligt om DNAmatch.dk og alle dens foretagende. Dine resultater bliver behandlet strengt fortroligt, og kun udleveret til den person, der er registreret ved ordren af prøven.

Vi udleverer aldrig nogen former for oplysninger om din DNA prøve, medmindre det er gennem den e-mail og/eller telefonnummer der er registreret ved din bestilling. 

Hos DNAmatch.dk analyseres alle prøver i et internationalt akkrediteret laboratorium. Vi har et tæt samarbejde med danske jordemødre, så vi sikrer os at vores faglige grundlag er opdateret og at vi benytter den bedst mulige teknologi og praksis.

Hvis du skulle være i tvivl om DNAmatch.dk og deres procedure, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Om DNAmatch.dk

DNA er bogen om din families historie, som du har gået rundt med hele livet