Om DNAmatch.dk

Om DNAmatch.dk

DNA er bogen om din families historie, som du har gået rundt med hele livet

Anonym
Om DNAmatch.dk – Det biologiske ophav

Er du i tvivl om DNAmatch.dk kan give dig den tryghed du har behov for?

For mange mennesker kan det have kolossal betydning at kende sit biologiske ophav. Det kan være en vigtig del, af den identitetsskabelse vi som mennesker løbende gennemgår i hele vores levetid. Vi er derfor overbevist om at vi gør et vigtigt stykke arbejde, når vi hvert år hjælper utallige mennesker med at afklare deres biologiske ophav.

Men det behøver ikke være sit eget biologiske ophav, man er i tvivl om. Hver eneste arbejdsdag er vi med til afklare stridigheder og konflikter om faderskab for mange danske parforhold. Det betyder at folk kan få fjernet den uvished de måtte bære rundt på og dermed kan opnå afklaring og kan komme videre i deres liv. 

Det sker også at en graviditet ikke er planlagt, hvilket kan være en svær situation for moderen. I den situation kan det være altafgørende for moren at vide, hvem faren til hendes barn er.

Vi ved at det for nogen kan være et følsomt foretagende at få taget en DNA test. 

akkreditering
Om DNAmatch.dk – Anonymt og professionelt

Når man er i tvivl om sit biologiske ophav, er det ikke altid man ønsker informationen delt med omverdenen.

Derfor tilbyder vi en professionel hjælp, i fuld anonymitet og uden nogle former for dømmende spørgsmål. 

Når du bestiller produkter hos DNAmatch.dk er du garanteret 100% diskretion, og professionel behandling af fagpersoner med tavshedspligt. Dine resultater bliver behandlet strengt fortroligt, og kun udleveret via de personoplysninger, der er registreret ved ordren af prøven. 

Vi udleverer aldrig nogen former for oplysninger om din DNA prøve, medmindre det er gennem den e-mail og/eller telefonnummer der er registreret ved din bestilling. 

Hos DNAmatch.dk analyseres alle prøver i et internationalt godkendt akkrediteret laboratorium. Vi har et tæt samarbejde med danske jordemødre, så vi sikrer os at vores faglige grundlag er opdateret og at vi benytter den bedst mulige teknologi og praksis.