Moderskabstest

Det påståede mor og barns genetiske materiale analyseres, for at klargøre om den testede kvinde er barnets biologiske mor.

1 testperson = inkluderer test til et barn og til den formodede mor.
Tilføj testpersoner hvis flere mulige mødre ønskes testet.

Fra kr. 1.995,00

Hvad er en moderskabstest?

En moderskabstest foregår ligesom en faderskabstest, dog til at give et klart bevis på moderens biologiske tilhørsforhold til barnet.

Det påståede mor og barns genetiske materiale analyseres, for at klargøre om den testede kvinde er barnets biologiske mor.

Moderskabstesten benyttes når der er brug for at bevise det moderlige slægtskab i en immigrationssag, bevise at kunstig befrugtning er sket med de korrekte æg, eller for at bekræfte relationen mellem et adopteret barn og den biologiske mor.

Testen virker på nøjagtig samme måde som en faderskabstest, og resultatet gives med en sikkerhed på over 99,99% for at den testede mor er biologisk, eller 100% sikkerhed for at den testede mor ikke er biologisk.

 

Hvordan foregår testen?

Moderskabstest opsamles ved et simpelt mundskrab af det barn og den formodede mor, som ønsker redegørelse for deres biologiske relation.

Hvis I ønsker hjælp til opsamling af DNA kan i få dette gratis hos en af vores samarbejdspartnere

Testsættet er en hjemmetest, som du kan købe her på siden.

Vejledning til udførelse af mundskrab finder du her 

 

Vigtig information om moderskabstest!

Hvis den formodede biologiske mor ikke er mulig at teste direkte, kan vi tilbyde en mtDNA Test.

Denne test kan hjælpe, hvis du er usikker på det biologiske moderlige ophav, f.eks. på grund af adskillelse, adoption eller immigration.

 

Hvornår får jeg svar?

Resultatet af moderskabstesten sendes via mail. Vær opmærksom på, at vi kun fremsender resultatet til den mail, som er angivet i forbindelse med bestillingen af DNA testsættet. Dette sikrer hurtigst mulige levering, samt højest mulige fortrolighed. Kontroller derfor altid at den korrekte mail er opgivet.

Såfremt du har ønske om at modtage resultatet med normal post eller på anden vis, bedes du notere det under kommentarer, når du bestiller dit DNA testsæt.

Vi anvender højtakkrediterede laboratorier i England. Grundet udmeldelse for Storbritannien af EU, kan tests i enkelte tilfælde tages ind til kontrol af den britiske toldekspedition. Det vil medføre længere svartid.  Analysetid på en moderskabstest er i normale tilfælde 3-5 hverdage.