Faderskabstest før fødslen

Du får et klart og præcist svar på faderskabstest før fødslen, uden at foretage risikofyldt indgreb i graviditeten.

1 testperson = inkluderer blodprøve fra mor og test til den formodede far.
Tilføj testpersoner hvis flere mulige fædre ønskes testet.

kr. 9.995,00kr. 30.895,00

Har du behov for en faderskabstest før fødslen? (også kendt som prænatal faderskabstest)

Ved at bestille gennem DNAmatch.dk får et klart og præcist svar uden at foretage et risikofyldt indgreb i graviditeten. Ved hjælp af DNA SNP microarray-teknologi er det muligt, at separere og analysere det ufødte barns DNA, som findes naturligt i moderens blod under graviditeten.

For at analysere fosterets DNA, kan forskerne adskille blodplasmaet (et blodkomponent, der indeholder både moderen og cellefrit foster-DNA) fra resten af blodet. Herefter isoleres fosterets DNA, og analyseres med DNA fra den formodet far.

Testen har en nøjagtighed på 99,9%.

Vigtig information ( ! )

En prænatal faderskabstest kan ikke udføres, hvis det er en graviditet med flere fostre, eller hvis de påståede fædre er nært beslægtede. Den kan desuden ikke udføres, hvis du har modtaget IVF-behandling. 

 

Hvornår kan en faderskabstest før fødslen tages?

Denne test kan udføres allerede fra graviditetsuge 10+0

 

Hvordan foregår testen?

Testen foretages ved at tage en blodprøve fra moderen, og et mundskrab fra den formodede far. 

Kommer du på en af klinikkerne vi samarbejder med, tilbydes en ultralydsscanning så der er sikkerhed for, at graviditeten forløber som den skal inden blodprøven tages. 

 

Hvornår får jeg svar?

Analysetid er normalt ca. 14 hverdage.

Når vi modtager resultatet af faderskabstesten, ringer vi til jer med svaret.

Når vi har haft en snak om testresultatet, vil svaret på testen også blive sendt til jer på mail. Vær opmærksom på, at vi kun fremsender resultatet til den mailadresse, som er angivet i forbindelse med bestillingen af DNA test-sættet. Dette sikrer hurtigst mulige levering, samt højest mulige fortrolighed. Kontroller derfor altid at den korrekte mail er opgivet.

Såfremt du har ønske om at modtage resultatet med normal post eller på anden vis, bedes du notére det under kommentarer, når du bestiller din faderskabstest før fødslen.